Geen massaproducties, maar kwaliteit in idee en uitvoering.

Na een studie aan de Rietveld Academie en de nodige jaren werkervaring wist Carin de Heer het zeker. In 2006 maakte ze de stap naar het zelfstandig ondernemerschap. Daarmee kon ze zich specialiseren in het creëren, decoreren en realiseren van in- en outdoor signings voor bedrijven en instellingen die zich willen onderscheiden. Het net even anders doen dan de gevestigde orde. Door persoonlijke aandacht en betrokkenheid meedenken met de klant. Geen massa producties, maar kwaliteit in idee en uitvoering.

Sinds de oprichting in 2006 is See You Sign uitgegroeid tot een begrip in de regio Noord-Holland op het gebied van autobelettering, wrapping, gevelreclame, wanddecoraties. Inmiddels rijden er talloze bedrijfswagens rond die gestyled zijn door See You Sign en zijn er vele bedrijfspanden, winkels en kantoren van binnen en buiten voorzien van een eigen gezicht van de hand van See You Sign.

Wil je meer weten over autobelettering, wrapping, gevelreclame of wanddecoraties dan denken wij graag met je mee. Geef ons een belletje of stuur een emailtje, dan plannen we snel een moment voor een creatief kopje koffie.

Een kijkje in de keuken van See You Sign.